LPG - behandling

LPG är en unik bindvävsmassageteknik. Samtidigt som kroppen och ansiktet behandlas med LPG, masserar vakuumsuget genom det unika patenterade munstycket effektivt vävnaden. 100% naturlig behandling av vävnad genom mekanisk stimulering.
Två oberoende motoriserade rullar, kombinerade med vakuumsug, anpassar sig naturligt på olika sätt efter den terapeutiska effekten på kroppen och bearbetar vävnader naturligt. LPG för hudbehandling masserar mikropulser genom vakuumsug och behandlingsmunstycken för att naturligt stimulera vävnad under ansiktsbehandlingar. Beroende på pulssekvens och vakuumstyrka som terapeuten använder, tillhandahålls olika typer av stimulering för specifika behandlingar för kosmetiska eller medicinska ändamål.

 

Idag är LPG-teknik ofta en standardbehandling för plastikkirurgi, precis som före och efter fettsugning. Med LPG-behandling ökar lymfdränaget, svullnaden minskar, läkningsprocessen påskyndas, blåmärken minskar och ärrbildningen minskar. LPG ska utföras av utbildad och certifierad LPG terapeut. Denna behandling är för dig som vill rena din kropp och starta en bra cirkulation för att ta bort/minska envisa fettavlagringar och celluliter. Oavsett om du är en elitidrottare eller en motionär, kan en LPG-bindvävsmassage hjälpa din kropps återhämtning och prestation. Före träning – stimulering och uppvärmning. Lindrar ömhet efter träning, avgiftar och underlättar snabbare återhämtning. Dess effektivitet stöds för närvarande av mer än 105 vetenskapliga studier, vilket ger LPG världsomspännande acceptans.